Locatie

De praktijk is gevestigd op Dorpsstraat 184 te Wormer. Afhankelijk van het soort behandeling dat aansluit bij jouw vraag en behoefte vindt de behandeling hier plaats. Op het moment dat  acupunctuur onderdeel is van de behandeling, zal het consult plaats vinden onder supervisie van Carolien Kocx-Taekema van Praktijk TAO in Assendelft. Zij is volledig gediplomeerd en begeleidt mij tijdens de laatste fase van mijn opleiding. In geval van acupunctuur zal ik de casus altijd met haar bespreken. Soms zal ik er zelfs voor kiezen de behandeling bij haar in de praktijk plaats te laten vinden. Uiteraard altijd in overleg met de cliënt.

Eerste consult/intake

Afhankelijk van je klacht en behoefte kun je voorafgaand aan het eerste consult gevraagd worden om een vragenlijst met vragen over je klacht(en) en algemene gezondheid invullen. Dit is overigens niet standaard en/of noodzakelijk. Tijdens het eerste consult worden de vragen met u doorgenomen.

Behandeling

Voor een (vervolg)consult is het belangrijk dat je wat gegeten hebt. Ik raad ook altijd aan om nog even het toilet te bezoeken, om onderbreking van de behandeling te voorkomen.

Zorg voor makkelijke zittende kleding en neem een eigen handdoek mee.

Vergoeding

Je kunt me bellen om kennis te maken en om te overleggen of ik wat voor je kan betekenen. Uiteraard is dit kosteloos en vrijblijvend.

Tot ik volledig gediplomeerd ben, behandel ik voor half tarief. Dit betekent een bedrag van € 37,50 voor het eerste consult/intake en € 30,= per vervolgconsult. Je kunt bij mij pinnen.

Omdat ik in de laatste fase van mijn opleiding tot acupuncturist ben, dus op dat vlak nog niet volledig zelfstandig behandel en enkel nog een aspirant (studerend) lid ben van de NVA , wordt de behandeling nog niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht dit veranderen, wordt dat uiteraard hier vermeld.

Telefonisch advies

Je kunt uiteraard telefonisch informatie en advies inwinnen of ik de juiste persoon ben om je te ondersteunen bij jouw specifieke klacht. Dit is gratis. Ook tussen twee consulten in kun je altijd contact met mij opnemen. Ik heb daarbij voorkeur voor Whatsapp. Ik kan je dan zo snel mogelijk antwoord geven, ook als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen.

Duur consult

Een eerste consult duurt 60 tot 70 minuten
Een vervolg consult duurt 45 tot 50 minuten

 

MZM Geestig

Nienke Kruiswijk
Dorpsstraat 184
1531 HR Wormer
06 420 11 559