Ik specialiseer me in vrouwen, (aanstaande) moeders en (jonge) kinderen.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld (hoofdpijn) klachten rond menstruatie, onvruchtbaarheid, begeleiding tijdens een fertiliteitstraject zoals IVF, baby tijdens zwangerschap in stuitligging, extreme moeheid tijdens de zwangerschap, zwangerschapsmisselijkheid, begeleiding tijdens de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling en begeleiding na de bevalling en ondersteuning bij het geven van borstvoeding.

Samen kijken we naar jouw vraag, behoefte en probleem. Het op orde brengen van je cyclus zodat je minder last hebt van je menstruatie? Kunnen genieten van je zwangerschap zonder angst voor de bevalling? Ondersteuning op fysiek en mentaal gebied tijdens een fertiliteitstraject? Samen zoeken we een oplossing.

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken. Naast acupunctuur, behandel ik door middel van cupping, guasha, maak ik gebruik van yoga en/of ademhalingsoefeningen, geef ik (baby) massage en gebruik ik verschillende soorten etherische olie.

De basis van al deze behandelingen ligt in de Traditional Chinese Medicine. Ik maak gebruik van diagnostische en behandeltechnieken gebaseerd op deze eeuwenoude Chinese visie op ziekte en gezondheid.

Als je je afvraagt wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op.

MZM Geestig

Nienke Kruiswijk
Dorpsstraat 184
1531 HR Wormer
06 420 11 559